08-Monvall.com El Meu Compte  Veure Cistell  Realitzar Comanda  
  Inici » Catàleg » Salut i Benestar » QUIROEMP3 El Meu Compte  |  Veure Cistell  |  Realitzar Comanda   
Categories
Fabricants
Novetats més
APRÈN A: UTILITZAR EL QUIROMASSATGE - VERSIÓ ELECTRÒNICA
APRÈN A: UTILITZAR EL QUIROMASSATGE - VERSIÓ ELECTRÒNICA
 79.00EUR 
Recerca Ràpida
 

Monedes
Informació
Enviaments i Devolucions
Dades Empresa
Com Arribar
Confidencialitat
Formes de Pagament
Condicions
Contacti amb nosaltres
Programa d'Afiliats
Entrar Afiliats
Informació Afiliats
FAQ Programa Afiliats
 Recomendamos

SUICIDIO COLECTIVO
Montserrat Valls G...
PVP: 20,00€
 
 Google
Z03 - PACK QUIROMASSATGE EMPRESES
[QUIROEMP3]
300.00EUR

SERVEI DE QUIROMASSATGE A DOMICILI, PER EMPRESES I PROFESSIONALS AUTÒNOMS
PACK PER A 10 PERSONES.


NOTA IMPORTANT: Aquest servei s'ofereix només per Barcelona ciutat. Per al'àrea metropolitana de Barcelona consultar disponibilitat i condicions al nostre email .

APLICACIONS D'AQUEST SERVEI
L'estrès i les postures inadequades provoquen dolor i malestar, que disminueixen sensiblement la productivitat dels qui els pateixen.
La major part d'executius, creatius i professionals del màrqueting pateixen d'aquests problemes. Per això, en molts països, s'utilitza el que s'ha anomenat "massage on time", que podríem traduir per massatge sobre el terreny. Moltes empreses contracten aquest tipus de servei periòdicament, perquè saben que la despesa que efectuen en el mateix, els queda àmpliament recompensada amb el millor rendiment dels seus empleats. El massatge aplicat adequadament redueix l'estrès i alleuja els dolors posturals, però per arribar a un resultat bo i durador es requereixen com a mínim 30 minuts de massatge.
L'afany de les empreses de massatge per aconseguir una gran cartera de clients reduint el preu del servei, ha portat com a conseqüència la reducció del temps emprat i de la qualitat d'aquest tipus de massatge sobre el terreny, fins a arribar a l'utilització d'un reclinatori, on s'agenolla el pacient, en lloc de la còmoda llitera i l'aplicació de les manipulacions sobre la roba en lloc de fer-les sobre la pell, que és on realment restauren l'equilibri del sistema nerviós i permeten detectar amb més facilitat les contractures musculars. El resultat és que al final aquest tipus de massatge té una més que discutible eficàcia.

CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI OFERT
Conscients de la necessitat de fer una oferta seriosa i efectiva, Quiromassatge BCN , ha elaborat uns packs pensats per les empreses. Un professional de Quiromassatge BCN , es desplaçarà a les instal·lacions de l'empresa portant una llitera plegable, per atendre in situ a les persones elegides per l'empresa, amb el consegüent estalvi de temps per a l'empresa, en evitar el desplaçament dels seus empleats a un local aliè a la pròpia empresa.

REQUISITS
Només caldrà que l'empresa faciliti un espai, si pot ser amb presa de corrent, on poder instal·lar la llitera, (és suficient un espai de 2 x 3m.), Per atendre adequadament el pacient.
El nostre professional aplicarà a cadascuna de les persones per a les quals es realitzi el servei un quiromassatge de 30 minuts aproximadament. Generalment aquest tipus de massatge es sol aplicar a l'esquena i el coll, encara que segons les necessitats es pot estendre a altres zones on pugui haver-hi problemes. El temps d'espera, s'haurà de reduir al mínim possible per poder realitzar el massatge contractat en el temps màxim previst per al pack.

TEMPS MÀXIM PER AQUEST PACK: 8 HORES DE PERMANÈNCIA A L'EMPRESA
EL TEMPS DEL PACK S'HA DE CONSUMIR EN UNA JORNADA LABORAL, PODEN SER 4 HORES AL MATÍ I 4 HORES A LA TARDA. UN COP TRANSCORREGUT EL TEMPS MÀXIM DEL PACK, SI PER CAUSES ALIENES A LA VOLUNTAT DE QUIROMASAJE BCN NO S'HAGUESSIN REALITZAT TOTS ELS MASSATGES, IGUALMENT ES CONSIDERARÀ COMPLETAT EL SERVEI.

UN COP CONTRACTAT EL SERVEI CONTACTAREM AMB L'EMPRESA PER FIXAR LA DATA DE REALITZACIÓ DEL MATEIX

Aquest producte és al nostre catàleg des de martes 09 abril, 2013.
Comentaris
Compres més
0 productes
Idiomes
Español Català English Française Deutsch Italiano Portugues
Fabricants Info
Quiromasaje BCN
Altres Productes
Notificacions més
NotificacionsNotifiqui'm actualitzacions de Z03 - PACK QUIROMASSATGE EMPRESES
Digui-ho a un Amic
 
Envïi aquesta pàgina a un amic amb un comentari.
Comentaris més
En aquest moment, no hi ha cap comentari
Monedes
 Amazon
 
Copyright © 2018 Monvall.com
Powered by Monvall.com
 
SUICIDIO COLECTIVO